Wednesday, 12 June 2013

Cinta Remaja

     Assalamualaikum saudara dan saudari sekalian. Saya rasa gatal tangan pulak nak update blog kali ni.. Okey, saya nak buat pengakuan yang agak berani mati la... Hehe... Sebenarnya, saya ada la suka dekat sorang girl ni. Saya dah lama perhatikan dia, tambahan lagi saya sentiasa texting dengan dia. Walaupun bukan la 24hours :D Dah banyak dah saya buat benda untuk tackle dia, tapi memang tak jalan la plan saya tu. Bila saya bagitahu dia yang saya suka kat dia, dia boleh buat don't know je! Rasa bengkak pulak hati ni..... Mungkin dia nak tengok tahap kesabaran aku kot? Game begins start, dear.....


    That's all for this entry. Daaaaaaaadaaaaa :D     
     Wish me luck korang. xoxo

2 comments:

Anonymous said...

Hai awak. Suddenly i felt excited to know who is she actually. Are you still waiting for her ?

Syahmi Harith said...

Mungkin ya. Mungkin tak. Biasa laaa manusia. Sentiasa berubah.