Thursday, 27 June 2013

Crush! Crush! Crush!

   Malam ni, rasa nak update pasal crush la. Lama dah tak kesah sebenarnya kat crush, tapi 'Fever Crush' kat sekolah semakin berleluasa... Aku ada cerita pasal cousin aku, dia ada crush then dalam masa yang sama dia dah ada buah hati.. Boleh ke macam tu? Setia ke? Em, I don't care at all. Hehe :D Dia couple kalau tak silap aku dah 3tahun rasanya la. Dan dia simpan hati dekat crush dia pun selama dia couple tu la. 3tahun kott?? Lama la jugakkk. Kalau korang laa, boleh tahan ke?? Aku pun belum tentu :P

   One day, pakwe dia tahu yang dia ada crush malah always texting. Diorang kantoi dalam laman sosial jugak sebab crush dia comment dekat status dia.. Oleh sebab kejadian tuu, cousin aku ni dah tak peduli pasal crush dia. Yela nanti tak pasal-pasal bertumbuk buat kedua kalinya. Setahun kemudiannya, si crush muncul semula dalam kehidupan harian dia.

  Dua tiga hari lepas, dia ada simpan text dekat draft:

   "I keep thinking bout u although ,I tried so hard to forget it . I tried not to accidently meet you ,but sometimes .myheart ask me to do that ,go go go n meet him . Although I already tried to avoid it . I tried so hard to forget all our memory ,but its all kept playing on my mind . I tried to forget our song ,but I can't . I kept sing the song n thinked bout you till asleep , . I tried not to dream bout you , but .I accidently dream bout you , n It was a sweet dream for me ,argghh ! Now u know how stupid I am ?kept thinking bout you even if I'm tried so hard to hate you ,but I can't ! God please .. Help me .. 
*credit to crush . ♥"

Text tu mungkin saja untuk luahan hati dia kot. I'm sorry for her. Dah la, tak mau cerita panjang-panjang. So, I wish you luck, dear. xoxo
 BYEE~

No comments: