Wednesday, 26 June 2013

Sahabat

Okey la. lama rasanya tak update blog. Sebenarnya tak tahu nak story apa tapi tangan ni je gatal nak meng'update'. Rindu je nak menaip. Hukhuk. But, memang ketandusan idea la nak cerita kat korang. Emm. Story pasal SAHABAT pun okey jugak? Kan?

  Sahabat? saya ada ramai sahabat. Ramai sangat, sampai tak terbilang, tak cukup jari tangan tambah jari kaki tambah lagi jari sahabat saya. Masih tak cukup pun. Sahabat ni bukan waktu senang je mereka ada. tapi, waktu susah mereka tetap bersama kita. Walaupun tak membantu, at least menjadi pendengar masalah sahabat. Betul tak? So! kalau nak jadi sahabat, kita harus bersikap sabar :D

Keep Calm And Byeee! xoxo

No comments: