Thursday, 12 March 2015

Silent!

     Haish. Rasa awkward bila sedang updating blog. Maklum la lama sangat tak update blog. Since kesibukan melanda as matriculation student. Takde la busy sangat malas je actually. Konon nya busy. Ummmm. As usually, tak ada request daripada readers. So suka hati laa nak update apa kan?

     Life kat matrikulasi ni best. Tapi disebabkan beberapa faktor yang buat hidup kat sini tak best. Especially, tuto and presentation. Benda tu la paling malas nak buat. Yang paling best pulak, ada ramai member yang sehati sejiwa seraga duaraga. And the most most important is tersuka someone dalam diam. Bak kata orang, silent love. Haaa, lebih kurang laaa. Tak berani nak luah wooooooo.

"Suka hati kau laa, asal kau happy."

     Um. At first laa. Hari pertama aku kuliah tu, aku nampak dia masuk. Dengan muka innocent but annoyed. Dia comel. Susah nak describe dia. If anybody tgk dia pun, boleh melting tau takkkk? Shit. 

"Aku suka dia."

      Yeah, that was crossed on my mind. I knew its sound like crazy but it was a reality. Orang cakap dia poyo. Dia annoyed. And I was like fuck. Aku still suka dia. Malah, lagi suka. Sekarang, suka + sayang. From the start until still counting. 

xoxo.

No comments: